info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Kristaloterapija

Namen kristaloterapije

Namen terapije s kristali je doseči sprostitev na vseh nivojih našega bitja: duše in telesa, da pridemo do stanja, ko smo sposobni brez navezanosti, čustev in obsojanja pogledati na in v sebe ter videti ultimativno Resnico. Se vprašati kdo sem, zakaj sem tukaj, kakšna je moja naloga, na kakšen način naj jo izvedem? In potem iz tega stanja uresničiti svoje poslanstvo.

 

Uravnovesiti vse nivoje našega telesa, tako zavedne kot nezavedne, da bodo delovali v harmoniji in nas podpirali v vsaki naši odločitvi, v vsaki situaciji.

 

Biti v stiku s seboj, se zavedati vsakega trenutka, sedaj in tukaj.

Lemurijski kremen, čudovit kristal zdravljenja

Pri kristaloterapili se uporabljajo kristali lemurijskega kremena, s katerimi se ustvari občutek kristalne postelje. Vibracija tega kristala je nežna, kot pri roževcu, a veliko višja. Telo ti ovije energija, kot bi bil v kokonu, kot da se okoli tebe ovijajo niti, čutiš mravljince, počutiš se, kot bi te objel star prijatelj. Spada med "Master Crystals", saj se lahko poveže z vsemi čakrami, vsemi astrološkimi znamenji, elementi in planetarnimi povezavami. Učijo nas enotnosti in nas spominjajo, da dokler smo individualni, smo vseeno povezani v eno skozi Dušo. Imajo sposobnost da odpirajo jasnovidne kanale in nas odpirajo višjemu zavedanju. Imajo zelo žensko, yin energijo. Energija je zelo ljubeča in nam pomaga najti eno v nas samih. V nas zbudijo globoko potlačena zavedanja. 

 

Programirani so, da nas ponesejo v obdobje Lemurijske civilizacije. Legenda pravi, da so jih lemurijci  sprogramirali in vanje vnesli skrivnosti in znanja. Potem so jih podarili Gaji, da jih izroči na površje, ko bo čas pravi.

 

In sedaj je čas, zate.Kristalna postelja, ki me popelje domov, v Lemurijo

 


 

Vsi izhajamo iz Lemurije

To je prava izvorna civilizacija. V njej smo živeli kot polno zavestna bitja z zelo velikimi svetlobnimi telesi in sposobnostjo spreminjanja oblike.

 

V Lemuriji so zgrajena kristalna mesta. To je dežela obilja: bogati gozdovi, slapovi, ogromno sadja in cvetja, vsa bitja so miroljubna, kot rajski vrt. Med bitji ni nobenih nesoglasij, saj vsak vidi v drugem le božansko luč. V vsakem bitju je integrirana duša, snov in um kot Eno. Živijo v popolni harmoniji in transparentno.

 

Osebnost ljudi Lemurije je zelo nežna, nedolžna, čista in včasih naivna. Ne razumejo hierarhije in velikokrat se zdi, kot da ne spadajo na planet Zemlja.

Kristaloterapija vam bo s souporabo kristalov, zvoka, esenc in energij pomagala, da boste:

  • dosegli globoko sprostitev in regeneracijo (tudi na celičnem nivoju)
  • povečali življenjsko energijo, ki jo boste lahko uporabili za večje izražanje ustvarjalnosti
  • ponovno vzpostavili notranjo mirnost in centralizacijo vašega bitja
  • se osvobodili senčnih občutkov, ki vam ne dovolijo narediti koraka naprej: sprostili bomo napetosti preteklosti 
  • začutili svojo prisotnost kot enost z vsem
  • zaživeli in razvili celoten potencial, ki vam je dan
  • spodbujali blaginjo in dobro počutje vašega fizičnega telesa, misli in čustev
  • vzpostavili povezavo s svojim notranjim otrokom in njegovimi potrebami

Kristaloterapija

Kako poteka kristaloterapija?

Srečamo se v prijetnem vzdušju naših prostorov.

 

V prostoru se pred vašim prihodom postavi mandala iz kristalov, ki se jih sprogramira, da delujejo za vašo splošno blaginjo. 

 

Najprej se pogovorimo o namenu obiska, ko predstavite področja vašega življenja, kjer želite aktivacijo, spremembo, premik. Duhovni vodniki in ostala bitja svetlobe mi preko kristalov in orakeljskih kart posredujejo sporočila, ki jih prenesem vam. Sporočila duhovnega kraljestva so ljubeče vodstvo, kako lahko presežete ovire, ki so trenutno prisotne na vaši življenjski poti ali izboljšate kvaliteto vašega bivanja.

 

Nato se udobno namestite in glede na vaše potrebe položim različne kristale. Kristale vzamem iz mandale in ga uglasim skladno z mestom, kamor ga položim. Vedno se uporabijo tudi lemurijski kristali.

 

Kristali delujejo kot ojačevalci vseh namenov in zvoka, ki sledi za tem. Z različnimi svetimi inštrumenti ustvarim zvoke, ki vas ponesejo v svet sproščenosti, lahkotnosti, mirnosti, harmonije in zadovoljstva.

 

Prispevek: 40 EUR (60 min)

 

Prijavite se preko emaila info@bitjesvetlobe.si