info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Odpiranje čaker s kristali - sprostitev za dušo in telo

Odpiranje čaker s kristali ima celosten učinek na človeka in lahko prispeva k usklajevanju telesa, uma in duha. 

 

Pri tej tehniki uporabljamo kombinacijo kristalov, pojočih himalajskih posod in zvena kristalnih piramid.

 

Kristali so učinkoviti zdravilni pripomočki, s katerimi lahko spodbudimo svojo naravno duhovno zdravilno moč. Ob njihovi prisotnosti in ko se z njimi povežemo, občutimo njihove vibracije, ki pripomorejo k našemu telesnemu, čustvenemu, mentalnemu in duhovnemu ravnovesju. Dajo nam zavedanje in odprejo možnosti, da lahko preobrazimo vsako področje našega življenja, če to želimo. Preko njih pa lahko dobimo tudi globoka sporočila, ki v nas sprožijo občutke sreče in miru.

 


 

Čarobne kristalne piramide

Kristalne piramide so izdelane iz kristala kremena (SiO2). Tudi v človeškem telesu so prisotne kremenove spojine, ki se vežejo na proteine, maščobe in tekočine. Ko z igranjem na inštrument zvok kristala pride v resonanco s frekvenco kremenovih spojin v telesu, to povzroči ugoden učinek na počutje ljudi. Piramidna oblika inštrumenta, zdravilni učinki kremena (krepi imunski sistem, prinaša sprostitev in odpravlja strah) in vibracija kristalnih palic omogoča povsem novo izkušnjo z zvokom, saj se zagotavlja dolgotrajen energetski zven. Ker so piramide iz kristala, se jih lahko programira. Kremen (čisti kvarc, gorski kristal, kamena strela) zaradi svoje čistosti vsebuje cel svetlobni spekter barv, zato njegov zvok neguje vsakega s čisto svetlobo, dušo napolni z zvezdami, krepi duhovno zavest, stopnjuje proces duhovnega prebujanja in harmonizira energije.

 

Himalajske posode širijo svoj čudoviti zvok, ki je uglašen z zvokom čaker, v telo in avro telesa. Zvok doživljamo tudi fizično, saj se razširja v vsako celico našega telesa.

 

Vsaka naša celica se tako napolni z informacijo tega zvoka, ki v sebi nosi vibracijo sreče, zdravja, miru in harmonije, zato se nam zdi, da smo zgradili most do neskončnosti. Kristali, kristalne sklede, himalajske posode in drugi inštrumenti prispevajo k uskladitvi telesa, uma in duha - harmonizirajo energije v vsem našem bitju

 


 

Namen odpiranja čaker - sprostitve za dušo in telo

Namen sprostitve za dušo in telo: odpiranja čaker je popolna regeneracija na vseh nivojih duše in telesa. Namenjena je vsem, ki želijo poglobiti svoje duhovno delo, sprostiti blokade in aktivirati življenjsko energijo.

 

Vse naše namene in zvok pa še dodatno okrepijo različni kristali, ki jih pred samim dogodkom sprogramiramo, da delujejo za vašo splošno blaginjo. Doživetje kristalnih zvokov lahko na telesu občutimo še 90 minut po končani terapiji. Odpiranje čaker s kristali nikakor ni nadomestilo za zdravila ali obisk pri zdravniku. Lahko pa vam pomaga pri ohranjanju in krepitvi celostnega zdravja na vseh nivojih duše in telesa.

Sproščen pogovor, kristali, prisotnost duhovnih vodnikov ter zvoka ustvari idealne možnosti, da lahko: 

  • dosežete globoko sprostitev in regeneracijo (tudi na celičnem nivoju našega telesa)
  • povečate življenjsko energijo, ustvarjalnost in se naučite uživati življenje v hitrem tempu vsakdana
  • spodbujate notranjo mirnost in centralizacijo vašega bitja
  • osvobajate svoje negativne, senčne občutke in se lažje osredotočite na pozitiven odnos do življenja
  • s sprostitvijo ukrepate proti sindromu izgorelosti
  • začutite našo prisotnost kot enost z vsem
  • spodbujate blaginjo in dobro počutje našega fizičnega telesa, misli in čustev
  • pošljete namero izven okvirov tega prostora in časa ter tako zmanifestiramo resnično prave pogoje za udejanjanje namena naše duše in razvijemo celoten potencial, ki nam je dan

odpiranje čaker s kristali

Kako poteka odpiranje čaker - sprostitve za dušo in telo

Srečamo se v prijetnem vzdušju naših prostorov.

 

V prostoru se pred vašim prihodom postavi mandala iz kristalov, ki se jih sprogramira, da delujejo za vašo splošno blaginjo. 

 

Najprej se pogovorimo o namenu obiska, ko predstavite področja vašega življenja, kjer želite vpogled. Duhovni vodniki in ostala bitja svetlobe mi preko kristalov in orakeljskih kart posredujejo sporočila, ki jih prenesem vam. Sporočila duhovnega kraljestva so ljubeče vodstvo, kako lahko presežete ovire, ki so trenutno prisotne na vaši življenjski poti ali izboljšate kvaliteto vašega bivanja.

 

Nato se udobno namestite in glede na vaše potrebe položim različne kristale na čakre in ob vaše telo. Kristale vzamem iz mandale in ga uglasim skladno z mestom, kamor ga položim.

 

Kristali delujejo kot ojačevalci vseh namenov in zvoka, ki sledi za tem. S pojočimi himalajskimi posodami in kristalnimi piramidami ustvarim zvoke, ki vas ponesejo v svet sproščenosti, lahkotnosti, mirnosti, harmonije in zadovoljstva.

 

Sprostite in uglasite svoje telo in duha.

 

Prispevek: 40 EUR (60 min)

 

Prijavite se preko emaila info@bitjesvetlobe.si