info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

e-svetovanje

Ne morete priti na osebno svetovanje, pa vas vseeno zanima, kaj vam sporočajo vaši duhovni vodniki, angeli, kristali in druga bitja Ljubezni in Svetlobe?

 

Pri e-svetovanju lahko postavite do vključno 3 vprašanja iz kateregakoli področja svojega življenja, kjer potrebujete vpogled, posvet, vodstvo ali dodatne informacije, ki vam bodo pomagale pri razjasnitvi vaših vprašanj.

 

Odgovor dobite v pisni obliki na naslov vase e-pošte.

 

Pri podajanju odgovorov na vaša vprašanja, uporabljam povezavo s kristalnim kraljestvom in sfero Bitij Svetlobe. S pomočjo uvidov, kristalov in orakeljskih kart angelov, kristalov, vil, samorogov in boginj, mi Kristali in njihovi varuhi, Mojstri, Nadangeli in Vodniki, podajo ljubeča sporočila, pokažejo lekcije, ki jih je potrebno predelati in posredujejo napotke, kako jih preseči.

 


 

Njihovi odgovori so usmeritve, kako bomo lažje presegli zemeljska pričakovanja in se usmerili na tisto, kar je resnično pomembno: na Ljubezen in Svetlobo v nas samih. Odgovori na vaša vprašanja bodo torej sestavljeni iz vpogledov v dogodke in preizkušnje, ki se bodo zgodili v vašem življenju in napotkov, kako jih premagati. Opisi vam bodo dali informacije kaj nadgraditi v vašem življenju, da bo to polno uspeha in zadovoljstva.

 

 

 

 

 

 

Kako e-svetovanje poteka?

Najprej boste prejeli sporočilo, da smo vaše zanimanje prejeli, zraven vam bomo poslali tudi predračun. Po prejetju plačila, vam bomo odgovorili na vaša vprašanja najkasneje v 3 dneh.

 

Dodatne informacije in prijave preko e-pošte: info@bitjesvetlobe.si

 

Prispevek: 40 eur