info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Angelsko-kristalno svetovanje

Kaj je osebno angelsko-kristalno svetovanje?

 

Osebno Angelsko-kristalno svetovanje ni napovedovanje prihodnosti. 
Gre za ljubeče vodstvo Bitij Svetlobe: mojstrov, vodnikov in angelov, da kar najbolje izkoristimo svoje potenciale in sledimo svoji dušni poti.

Kristali pa s svojo vibracijo pripomorejo k našemu telesnemu, čustvenemu, mentalnemu in duhovnemu ravnovesju, nas podprejo v ljubezenskih in finančnih zadevah, pomagajo do boljšega spanca in okrepijo moč zdravljenja.


Preko svetovanja lahko odkrijemo naše lastne darove in prioritete v različnih obdobjih našega življenja. Bitja Svetlobe in kristali nas učijo, kako izkoristiti duhovne darove, ki so nam dani in s katerimi lahko doprinesemo k boljšemu svetu. Da sledimo poti svoje duše je potrebno veliko poguma. S tem se izpostavimo in če tega nismo navajeni, je to lahko za nas zelo velik korak.

Biti drugačen, izstopati, se postaviti zase, upoštevati lastne želje,… ter živeti v sodelovanju in kompromisu z ostalimi, to je zanimivo popotovanje osebne izpolnitve.

 


 

Namen osebnega Angelsko-kristalnega svetovanja?

Osebno Angelsko-Kristalno Svetovanje je namenjeno vsakomur in vedno, ko:

 • se nam zdi, da ni poti naprej, ko cepetamo na mestu, obstanemo ali se zataknemo
 • izbiramo med več možnostmi
 • tonemo pod različnimi pritiski, se tega zavedamo, si ne znamo pomagati sami in bi radi to prekinili
 • bi radi globlji vpogled v situacije ali dogodke
 • bi radi kreirali svojo prihodnost in potrebujemo navdih ali samo potrditve, da smo na pravi poti
 • bi rad sledil klicu duše, pa ne vemo kako

 

 


 

Če se sprašujete:

 • Zakaj se na posameznem področju ne morem premakniti, na drugih je pa vse utečeno?
 • Kako najti pogum in zaupati v svojo intuicijo, postaviti meje in z odločnostjo stati za svojimi prepričanji….in ob tem občutiti, ne slabo vest, ampak svobodo?
 • Kako poiskati zaščito in vodstvo, navdih in namen?
 • Kako izkoristiti priložnosti, potenciale in edinstvenost Duše ter prebuditi svojo moč? 
 • Kako zaključiti obdobje življenja in situacije na čim bolj prijazen način za vse vpletene in se podati v nov začetek, na novo pot lahkotno in brez obremenitev (opremljeni samo z izkušnjami in lekcijami, ki jih še nismo predelali)?
 • Kako se naučiti zaupanja in potrpežljivosti do Bitij Svetlobe?
 • Kako skrbeti zase in se razvijati brez slabe vesti, ne glede na mnenje okolice?
 • Kako biti odprt do okolice, ampak hkrati imeti postavljene meje?
 • Kako si lahko s kristali pomagam na svojem osebnem popotovanju?

 

Posebej so osebna Angelsko-Kristalna Svetovanja namenjena vsem, ki so v obdobju kakršnihkoli preobrazb, da v tem obdobju ostanejo osredotočeni na cilje, sočutni do sebe in okolice, ter se naučiti prepoznati obdobja zdravljenja, ko je potrebno mirovati v času in prostoru.Biti drugačen, izstopati, se postaviti zase, upoštevati lastne želje, ...

ter živeti v sodelovanju in kompromisu z ostalimi;

to je zanimivo popotovanje osebne izpolnitve

 


 

Kako poteka osebno angelsko-kristalno svetovanje?

 

Srečamo se v prijetnem vzdušju in sproščenem ozračju naših prostorov. Za prav posebno vibracijo poskrbijo kristali, ki so skrbno razporejeni po celotnem prostoru in ustvarjajo najboljše pogoje, da vas podprejo v vaših iskrenih namenih po izboljšanju kakovosti vašega vsakdana.

Najprej predstavite področja v zvezi s katerimi želite dobiti vpogled.

To je lahko eno ali več življenjskih področij, na katerih si trenutno zastavljate vprašanja.

Pri svojem delu se povezujem s kristalnim kraljestvom in sfero Bitij Svetlobe. Po Zakonu Privlačnosti si izberete kristal, ki je nato glavna povezava s čarobnim kraljestvom kristalov in njihovimi varuhi.

 

 


 

Uporabljam tudi orakeljske karte angelov, kristalov, vil, samorogov in boginj, ki so čudovit pripomoček in vodstvo pri dobivanju uvidov, s katerimi si lahko spremenite življenje. 

Kristali in njihovi varuhi (deve, bratovščina in angeli), Mojstri, Nadangeli in Vodniki, mi pokažejo lekcije, ki jih je potrebno predelati in posredujejo napotke, kako jih preseči. Njihova globoka želja je, da gremo čez prepreke življenja čim bolj lahkotno in z zavedanjem, da je življenje sicer večna učilnica, a s pravim pristopom je lahko zelo zabavno in izpopolnjujoče.

Sporočila so resnično ljubeče vodstvo, s katerimi si lahko obogatite vaše življenje in naredite velikanske premike tako na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju.

Rezultati se navadno pokažejo zelo hitro. Vendar pa je vse odvisno od vas. Dobili boste informacije, kaj boste v zvezi z njimi storili, je pa samo vaša svobodna odločitev. Vi ste slikar, ki slika platno življenja. S kristali, Angeli in Bitji Svetlobe sem tu zato, da vam pomagam naslikati čudovite podobe.

 

Rezervacije terminov in dodatne informacije

Prijavite se preko epošte: info@bitjesvetlobe.si

 

Prispevek: 

 • 40 eur (60 min)
 • 60 eur (80 min)