info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Kristalno zvočne meditacije

Izklopimo hrup
Če želimo izpolniti obljube, ki smo si jih dali kot duši, še preden smo prišli na ta planet, moramo izklopiti ves hrup in si prisluhniti v tišini, saj le takrat slišimo našo dušo. V tišini našega sveta dobimo tako odgovore za vse izzive, s katerimi se soočamo vsak dan, kot tudi usmeritve, saj nas naš notranji glas spodbuja, da si končno začnemo zaupati in si podarimo vse, kar potrebujemo.

 

Se zavedate da smo na Zemljo prispeli z načrtom izpopolniti dušo in si razširiti božanskost na božansko mojstrstvo ter modrost v vsej polnosti? Naš načrt je načrt ljubezni do lastnega jaza, jaz pa ni nič drugega kot mi sami. Vsakemu od nas je namenjeno, da postane mojster modrosti.

Izpolnimo sami sebe

Ko odkrivamo skrivnosti svojega srca, spoznamo, da smo postali delček Srca Življenja. Čas je, da se zavemo, da je naš namen le eden: da izpolnimo sami sebe.

  

Kot je zapisal Kahlil Gibran:

Ne recite: »Našel sem resnico,« marveč: »Našel sem drobec resnice.«

Ne recite: »Našel sem pot duše,« marveč: »Našel sem dušo, ki gre svojo pot.«

Kajti duša potuje po vseh potih.

Duša ne potuje po eni črti, tudi ne raste kakor trst.

Duša se odpira kot lotos s tisočerimi cvetnimi listi.


 

Namesto, da smo fizična bitja z občasnimi duhovnimi izkušnjami, raje postanimo prinašalci luči.

 


 

Naše popotovanje

Naše življenje je naše lastno potovanje in, kljub vsej pomoči ki nam je na voljo, se moramo nanj podati sami. Vsa naša dejanja vplivajo na to, kaj bomo postali, kam bomo šli in kaj bomo v kozmični prihodnosti. Ta trenutek, prav sedaj, ni ničesar, kar bi bilo bolj pomembno kot osebno duhovno delo in zdravljenje. Duhovni razvoj bo premostil pregrade med realnim in duhovnim svetom, te pregrade med dimenzijami bodo počasi izginile. V vsakdanjem življenju se vse prepogosto posvečamo nepomembnim malenkostim, ki nam odvračajo pozornost od »pravega cilja« našega utelešenja na Zemlji. Naš namen je, da postanemo božanska bitja, ki za svojo sprejmejo lastno božanskost z vidika bivanja v človeškem telesu. Kar postanemo ostane z nami za vedno, v vseh dimenzijah prostora in časa, vsakdanje malenkosti pa v času zbledijo.

Pravi občutek, resnična spoznanja

Ob povezovanju z duhovnim svetom spoznamo nove, tiste prave občutke, ki so lastni naši naravi, kar bi morali občutiti vedno. Napolnjeni so z božanskostjo in radostjo. To v nas sproži spoznanja in svež pogled. Ta kratkotrajna spoznanja zaznamujejo dušo, ki si ta občutek želi obdržati. Ko delujemo v materialnem svetu nas naši stari vzorci in prepričanja potegnejo nazaj na našo staro pot. Vendar je ta pot že osvetljena z bleščicami novih spoznanj, ki pa ne bodo izginile. In ko vedno znova doživljamo več novih spoznanj, bolj osvetljena je naša nova pot. Na njej gradimo svojo osebnost in vsako prepreko vidimo kot izziv in možnost za rast. To je glavni namen povezovanja čaker.

Svetlobno telo

V kristalno zvočnih meditacijah boste gradili svoje svetlobno telo. Začeli boste s čiščenjem čaker na fizičnem nivoju, jih razvijali in postali bolj zavedni vaše prave narave. Bolj, ko se boste duhovno razvijali, bolj se boste zavedali, da smo v resnici prinašalci luči. Aktivirati boste svoje svetlobno telo in sistem čaker na četrti in peti dimenziji. Na meditacijah se boste s pomočjo zvena kristalnih inštrumentov, himalajskih posod in kristalov povezovali z Vodniki, Angeli, Nadangeli in Mojstri, saj bomo ustvarili pogoje, ki vam bodo omogočili srečanje z njimi.

 

To boste naredili s pomočjo svetlobnih žarkov, kristalov, pojočih himalajskih posod in zvena kristalnih piramid, ki širijo svoj energetski zven v telo in avro telesa. Ta zvok je uglašen z vibracijo čaker, in ga doživljamo tudi fizično, ko se razširja v vsako celico našega telesa. Čistost zvoka in vibracije omogočajo dojemanje, ki se dotakne vseh vaših čutov, saj prodre globoko v jedro vseh tkiv. Kristal, ki ga boste držali v rokah, bo okrepil vaše namene, saj ga bomo pred pričetkom meditacije uglasili z vami. Kristali s svojo čistostjo vsakega negujejo s čisto svetlobo, krepijo duhovno zavest, stopnjujejo proces duhovnega prebujanja in harmonizirajo energije. Pridobili boste višje razumevanje narave in univerzuma, razvili večje duhovne darove in stopili korak naprej na naši poti do Mojstrstva. 

 

Zaradi ljubečega vodstva in s podpore Bitij Svetlobe se boste naučili, kako prepoznati glas nebes in ga ločevati od ega.

 

V podporo skupini bo tudi kristalna mandala, ki bo v prostoru postavljena na dan dogodka, skladno z navodili vodnikov. 

Komu so namenjene

Kristalno zvočne meditacije so namenjene vsem, ki želijo poglobiti svoje duhovno delo, sprostiti napetosti preteklosti in aktivno stopiti na pot svoje duše. Zven pojočih himalajskih posod, kristalnih skled in piramid bo ustvaril zvoke, ki vas bodo ponesli v svet sproščenosti, lahkotnosti, mirnosti, harmonije in zadovoljstva. Primerne so tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki jim meditacija predstavlja dnevno duhovno prakso.

 

Zato vas vabim, da se mi pridružite na potovanju preobrazbe na kristalno zvočnih meditacijah, kjer boste z melodijo kristalov in svetlobe razvili in povezali vaše centre, aktivirali svoje svetlobno telo ter dvignili vašo zavest tako, da boste postali duhovno zavedni. Namesto, da smo fizična bitja z občasnimi duhovnimi izkušnjami, raje postanite prinašalci luči.

Polletno potovanjemeditacija, zavedanje, čakre, kristal

Na prvi meditaciji tega jesenskega sklopa boste delali na sidranju bele svetlobe v vaše duhovne centre. Bela svetloba bo prinesla očiščenje in prostor za kreacijo novega. Z vsako naslednjo meditacijo boste povezovali zaporedne čakre, nato usklajevali pare čaker, na koncu pa se odprli, da boste postali kot prizma za bel žarek: vase in svojo okolico boste sijali čiste barve mavrice in se svetili kot najdražji kamen na svetu.

 

Meditacije so primerne tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki jim meditacija predstavlja dnevno duhovno prakso. Lahko se udeležite celotnega sklopa meditacij ali le posameznega dela.

 

Vsak udeleženec prejme:

 • osebno sporočilo angelskega in kristalnega kraljestva
 • primer jogijskega položaja in mudre za krepitev posamezne čakre
 • afirmacije za povečanje zavedanja vašega delovanja

 

Vabljeni na polletno potovanje čiščenja in polnjenja čaker s pomočjo kristalov, esenc Aura-Some, zvoka, nadangelov, mojstrov in drugih duhovnih vodnikov.

 • čiščenje in polnjenje čaker ter svetlobnega telesa z belo barvo: 1. oktober 2020
 • 1. čakra, rdeči žarek Svetlobe, boginja Pele, mojster Kristus in nadangel Mihael: 15. oktober 2020
 • 2. čakra, oranžni žarek Svetlobe, priprave na Samahin, nadangel Gabriel: 29.oktober 2020
 • 3. čakra, rumeni žarek Svetlobe, mojster Kuthumi: 12. november 2020
 • 4. čakra, zeleni žarek Svetlobe, mojstra Hilarion in Djwal Khul, nadangel Jophiel: 26. november 2020
 • 5. čakra, svetlo modri žarek svetlobe, mojster El Morya: 10. december 2020
 • Višja srčna čakra, roza žarek Svetlobe, praznovanje zimskega solsticija Yule, mojstrica Lady Nada, Marija Magdalena, 23. december 2020
 • 6. čakra: kraljevsko modri žarek Svetlobe, nadangel Rafael: 7. januar 2021
 • 7. čakra: vijolični žarek Svetlobe, mojster St. Germail, Merlin: 21. januar 2021
 • povezovanje 1. in 7. čakre: koralni žarek Svetlobe, mojstrica sočutja Kwan Yin: 4. februar 2021
 • povezovanje 2. in 6. čakre, zlati žarek Svetlobe, mojstrica Lady Portia, nadangel Uriel: 18. februar 2021
 • povezovanje 3. in 5. čakre, oliven in turkizen žarek Svetlobe, mojster Maha Chohan:  4. marec 2021
 • Srce znotraj srca. 4 čakra, magentni žarek Božanske Ljubezni, nadangel Chamuel: 18. marec 2021
 • Vzpostavitev Stebra Svetlobe, mojster Serapis Bey: 1. april 2021