info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Spletno naročanje oz. splošni pogoji poslovanja

Vsi splošni podatki za spletno naročanje oz. splošni pogoji poslovanja

Postopek nakupa je preprost.

  • V spletni trgovini izberite želene izdelke in sledite korakom, da zaključite nakup. 
  • Izvedete ga lahko tudi z naročilom preko elektronske pošte: info@bitjesvetlobe.si.

 

Potrditev naročila boste prejeli na elektronski naslov v roku 24-ih ur.

 

Način plačila

Zaradi trenutne situacije v vezi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom, je do nadaljnjega možno izbrati le plačilo po predračunu. Hvala za razumevanje.

 

Naročeno lahko plačate po predračunu ali po povzetju.

 

Pri plačilu po predračunu v vrednosti do 80,00 eur zaračunavamo 4,50 eur za stroške poštnine.

Pri plačilu po predračunu v vrednosti nad 80,00 eur vam naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine. Poleg tega pa prihranite tudi pri stroških poštne nakaznice in provizije. Če se odločite za ta način plačila, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljemo predračun z vsemi podatki za nakazilo. Naročene izdelke vam odpošljemo po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo nas o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.

 

Pri plačilu po povzetju v vrednosti do 80,00 eur zaračunavamo 4,50 eur za stroške poštnine in poštne nakaznice. Naročene izdelke in stroške poštnine poravnate ob prejemu pošiljke. Pošta zaračuna provizijo za knjiženje odkupnine, ki ni vključena v ceno.

Pri plačilu po povzetju v vrednosti nad 80,00 eur vam naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine. Naročene izdelke in stroške poštnine poravnate ob prejemu pošiljke. Pošta zaračuna provizijo za knjiženje odkupnine, ki ni vključena v ceno.

 

Stroški pakiranja in embalaže so za kupca brezplačni.

 

Dostava 

Naročila oddana do 5. julija 2021 do 12. ure, bodo odpremljena na pošto do 7. julija 2021.

Naročila oddana med 5. in 28. julijem 2021 bodo odpremljena na pošto 30. julija (velja za izdelke na zalogi).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

 

Naročene izdelke praviloma odpošljemo v roku enega do pet dni od prejema plačila (pri plačilu po predračunu) oz. naročila (pri plačilu po povzetju), odvisno tudi od obstoječe zaloge. Ko vam izdelke odpošljemo, vas o tem obvestimo na elektronski naslov. Pošiljko boste po pravilniku Pošte Slovenije prejeli v največ treh delovnih dneh. 

 

Po predhodnem dogovoru lahko želene izdelke prevzamete in plačate tudi osebno na našem naslovu.

 

V primeru, da izbranega izdelka ni na zalogi, vas o tem in času predvidene dobave obvestimo po el. pošti.

 

Cene

Cene izdelkov so v v evrih brez DDV-ja in predstavljajo končno ceno izdelka (nismo davčni zavezanci) in veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika. Originalen račun prejmete po pošti, skupaj z naročenim izdelkom/izdelki ali v e-obliki po e-pošti.

 

Pravice potrošnikov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

 

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naš el. naslov ali po navadni pošti na naslov Jožica Peljhan s.p., Trg Svobode 9, 4290 Tržič. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejete izdelke morate vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini v 15-ih dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.

 

Kupec pri vračilu izdelkov stroške pošiljanja krije sam, razen v primeru, če je ugotovljena napaka pri pošiljki ali izdelku z naše strani. Prosimo Vas, da nas o vračilu izdelkov predčasno obvestite na el. naslov. Dogovorili se bomo za menjavo izdelka ali za vračilo kupnine (najkasneje v 15 dneh od dneva vrnitve blaga).

 

Pritožbe in reklamacije sprejemamo elektronsko ali po navadni pošti.

 

Varnost

Podjetje Svetovanje, Bitje Svetlobe, Jožica Peljhan s.p. se obvezuje, da bo varovalo vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Prejete podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil.

 

V primeru težav ali dodatnih vprašanj nam pišite na naš elektronski naslov: ...