info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Način plačila

Zaradi trenutne situacije v vezi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom, je do nadaljnjega možno izbrati le plačilo po predračunu. Hvala za razumevanje.

 

 

Naročeno lahko plačate po predračunu ali po povzetju.

 

Plačilo po predračunu

Pri plačilu po predračunu v vrednosti do 80,00 eur zaračunavamo 4,50 eur za stroške poštnine. Če se odločite za ta način plačila, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljemo predračun z vsemi podatki za nakazilo. Naročene izdelke vam odpošljemo po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo nas o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.

 

Pri plačilu po predračunu v vrednosti nad 80,00 eur vam naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine. Poleg tega pa prihranite tudi pri stroških poštne nakaznice in provizije. Če se odločite za ta način plačila, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljemo predračun z vsemi podatki za nakazilo. Naročene izdelke vam odpošljemo po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo nas o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.

 

Stroški pakiranja in embalaže so za kupca brezplačni.

 

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju v vrednosti do 80,00 eur zaračunavamo 4,50 eur za stroške poštnine in poštne nakaznice. Naročene izdelke in stroške poštnine poravnate ob prejemu pošiljke. Pošta zaračuna provizijo za knjiženje odkupnine, ki ni vključena v ceno.

 

Pri plačilu po povzetju v vrednosti nad 80,00 eur vam naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine. Naročene izdelke in stroške poštnine poravnate ob prejemu pošiljke. Pošta zaračuna provizijo za knjiženje odkupnine, ki ni vključena v ceno.

.

Stroški pakiranja in embalaže so za kupca brezplačni.