info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

BLP Svetlobno Pero

BLP Svetlobno pero - Razsvetljenje z barvami je sistem osebne rasti in zdravljenja, ki sta ga razvila Galadriel Flammini in dr. Robert Hasinger. Vključuje različne terapevtske metode, od humanistične psihologije, starodavnih znanj in modrosti, subtilne anatomije ter skrivnosti barv in svetlobe. Na in v avrično polje, telo in najbolj pomembne starodavne in moderne energetske točke se s pomočjo svetlobnega peresa vnašajo barve in svetloba z namenom izboljšanja dobrega počutja, povečanja zdravja in spodbujanja osebne rasti ter razvoja. Bitje Svetlobe.si, ki je uradni uvodnik in zastopnik za BLP Svetlobno pero - Razsvetljenje z barvami, vam s ponosom in navdušenjem predstavlja to čudovito orodje nove dobe.


 

Tu nismo zato, da bi se prilagodili na življenje, ki ga imamo,

ampak da bi ga izboljšali, da bi se razvili.

 


 

BLP-Svetlobno Pero-BarvnoRazsvetljenje-Terapija

Zakaj potrebujemo barvno svetlobo?

Da bi bili zdravi in ​​uravnoteženi, nas mora negovati energija barvno kodiranih informacij, ki jih vsebuje svetloba, ki prihaja k nam od sonca. To uravnoteženje naravne energije se pogosto razprši ali popači zaradi okoljskih razmer ali zaradi fizičnega, čustvenega ali duševnega stresa.


Ko smo neuravnoteženi, nam lahko pravilna transfuzija določenih barvnih vibracij pomaga, da si opomoremo do naravne in harmonične funkcionalnosti. Ker je človeški energetski sistem strukturiran v energetskih centrih, ki so v resonanci in vibrirajo z določenimi valovnimi dolžinami barv, lahko dodamo le barvo, ki v sistemu manjka. S pravilnim vnosom lahko ponastavimo pravilne informacije in ponovno aktiviramo naravni tok v neuravnoteženih predelih telesa ali v tistih dimenzijah bitja, ki jih je treba uravnotežiti. Čeprav ima sončna svetloba splošno spodbudo za vse živo, ne more posredovati na specifično mesto pri posamezniku.


Vendar pa lahko z ustreznimi strukturami sistema BLP Svetlobno pero, v telo vnesemo točno tiste vibracijske lastnosti barve, ki jih človek potrebuje. Na ta način lahko,ne samo telo in avra, ampak pravzaprav celotno človeško bitje, v veliki meri uživa v prednostih barvne svetlobe.

BLP svetlobno pero, čakre, terapija

S svetlobnim peresom lahko izvajamo različne terapevtske tehnike:

 • metafizične operacije,
 • vzpostavljanje pretoka energije v brazgotinah operacij,
 • branje stanja čaker,
 • vzpostavitev ravnovesja energije v čakrah preko točk meridianov,
 • branje aure,
 • prejšnja življenja,
 • uravnovešanje energij s tremi zvezdami subtilne anatomije, 
 • humanistična psihologija,
 • starodavni sistemi modrosti, ki delujejo na anatomijo,
 • načela kitajske medicine,
 • strukture starodavnih majev. …

BLP svetlobno pero, čakre, terapija

Svetlobno pero deluje na principu teoriji valovanja svetlobe in delcev svetlobe. Fotoni (biofotoni), ki jih pošljemo v telo, potujejo po akupunkturnih meridianih, ki za njih predstavljajo cevi, poti, kanale. Če je celica v telesu uničena, fotoni zmrznejo, se razpršijo. S svetlobnim peresom jih lahko ponovno sestavimo, popravimo. Svetloba tako postane most med fizičnim in duhovnim (ezoteričnim). To je tudi razlog, zakaj je toliko duhovnih izkušenj povezanih s svetlobo. Svetlobno pero deluje na fizično in ne fizično. S tem inštrumentom, pripomočkom imamo lahko reakcije na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju. Glaven vpliv terapije je z biofotoni.

 

Hitrost svetlobe je 2,99 x 108 m/s, to je 300.000 km/s. Obseg Zemlje je 40.075 km, kar pomeni, da lahko svetloba v eni sekundi obkroži Zemljo kar 7,5x. Predstavljajte si to hitrost, ko potuje po vašem telesu, obogatena z zdravilnimi lastnostmi kristalov, mineralov, zelišč in rastlin, kakšne čudeže lahko povzroči.

 

Snovi, ki jih vsebujejo viale (dvobarvne epruvete), niso samo barve, ampak vsebujejo vse kozmične informacije, ki so prisotne v energiji zdravilnih voda, kristalih, številkah, zeliščih, cvetlicah in biološko duhovni spomini. Vse to se prenaša z uporabo svetlobnega peresa. Svetlobno pero je sistem ki prinese razsvetljenje s pomočjo barv.

 

Človek, kot bitje, je nagnjen k temu, da se izogiba bolečini in napetostim, neudobju. Če nismo dovolj pozorni, postajamo vedno manjši, naša cona udobja je vedno manjša. Desenzibiliziramo se. Ko se desenzibiliziramo, takrat:

 • živimo življenje v svojem malem svetu
 • nimamo svobode
 • bčutimo pomanjkanje radosti, intenzivnosti, strasti, ne čutimo ničesar

Ponavadi v takem trenutku pridemo do točke, ko: ali spremenimo meje svoje cone udobja ali ponovno začutimo čutenje, reaktiviramo čutenje.

S svetlobnim peresom pošiljamo različne valovne dolžine svetlobe, delce svetlobe, ki potujejo po telesu. Kaj se zgodi, je odvisno od gostote, kjer svetimo s svetlobo. Ne moremo zbuditi nekaj, kar ni pripravljeno, da se zbudi. Resonira le tisto, kar je pripravljeno, da resonira. Ko svetloba prodre do možganov, ti opazijo resonanco in zopet aktivirajo senzor: to je verižna reakcija. Če svetloba posveti na pravo mesto, lahko doseže mesto, točko, ki povzroči spremembo, preskok, revolucijo, evolucijo. Evolucija je naraven proces rasti. Svetloba je informacija. Barve vsebujejo informacije in skozi svetlobo jo naše telo sprejme.   Svetlobno pero je pripomoček za izvajanje terapij s svetlobo in barvami in podpira osebno rast. Uporablja barvni sistem Aura-Soma v obliki dvobarvnih vial. Te lahko pomagajo pri sproščanju blokad in napetosti tako v fizičnem, kot tudi v drugih energetskih telesih našega bitja. Spodbuja prosti pretok življenjsko pomembne energije in ponovno vzpostavitev globokega psihosomatskega ravnotežja.BLP svetlobno pero terapija čakreS svetlobnim peresom pošiljamo različne valovne dolžine svetlobe, delce svetlobe, ki potujejo po telesu. Kaj se zgodi, je odvisno od gostote, kjer svetimo s svetlobo. Ne moremo zbuditi nekaj, kar ni pripravljeno, da se zbudi. Resonira le tisto, kar je pripravljeno, da resonira. Ko svetloba prodre do možganov, ti opazijo resonanco in zopet aktivirajo senzor: to je verižna reakcija. Če svetloba posveti na pravo mesto, lahko doseže mesto, točko, ki povzroči spremembo, preskok, revolucijo, evolucijo. Evolucija je naraven proces rasti. Svetloba je informacija. Barve vsebujejo informacije in skozi svetlobo jo naše telo sprejme.

 

Svetlobno pero je pripomoček za izvajanje terapij s svetlobo in barvami in podpira osebno rast. Uporablja barvni sistem Aura-Soma v obliki dvobarvnih vial. Te lahko pomagajo pri sproščanju blokad in napetosti tako v fizičnem, kot tudi v drugih energetskih telesih našega bitja. Spodbuja prosti pretok življenjsko pomembne energije in ponovno vzpostavitev globokega psihosomatskega ravnotežja.


TERAPIJE

Zahvaljujoč aktivn svetlobi, energiji kristalov in mineralov, zelišč in rastlin, barv in svetlobe, ki je prisotna v vialah, prodre na celično raven. Tako svetlobno pero aktivira procese preoblikovanja in širjenja energetskega polja, kar predstavlja izjemno priložnost ra duhovno rast in boljše počutje. To je zelo učinkovita, sproščujoča, popolna energetska tehnika, katere prednosti boste opazili že po prvem srečanju. Več si preberite na tej povezavi.

 


IZOBRAŽEVANJE

Izobraževanje za delo s svetlobnim peresom poteka v več stopnjah, odvisno od želja uporabnika.

 

DAN Z BARVAMI IN SVETLOBO

1 dnevni tečaj, ki nas nauči osnov ravnanja z BLP Svetlobnim peresom za osebno uporabo. Kot dopolnitev terapij, ki jih izvaja certificirani terapevt BLP Svetlobnega peresa ali osebna prva pomoč. Več si preberite na tej povezavi.

 

TEČAJ BLP Svetlobno pero I. stopnja: VRATA SVETIŠČA

Ta tečaj je prvi korak v čudoviti svet BLP Svetlobnega peresa - Razsvetljenja z barvami, edinstven in mogočen sistem zdravljenja, ki se je že razširil na vseh pet kontinentov. Cilj tečaja je, da uporabniku BLP Svetlobnega peresa da možnost praktične uporabe na sebi in drugih. Več si preberite na tej povezavi. Več si preberite na tej povezavi.

  

TEČAJ BLP Svetlobno pero II. stopnja: SVETIŠČE EMOCIJ

Na drugi stopnji tečaja se začnejo uporabljati napredne tehnike sproščanja čustev in zavedanja, ki so bistvenega pomena za povečano aktivacijo zavesti. Po končani stopnji razumemo in znamo oceniti individualno in kolektivno čustveno stanje posameznika in jih uravnovesiti z uporabo primerne tehnike BLP Svetlobnega peresa - Razsvetljenje z barvami. Več si preberite na tej povezavi. Več si preberite na tej povezavi.

  

TEČAJ BLP Svetlobno pero III. stopnja: SVETIŠČE DUHA

Predstavitev majevskega koledarja in poglobljeno delo s štirimi stebri sistema BLP Svetlobnega peresa - Razsvetljenje z barvami: Starodavne modrosti - Humanistična psihologija - Subtilna anatomija - viale Aura-Soma. Aktivacija vseh nivojev našega bitja. Uporaba majevskega koledarja v vsakdanjem delu. Samozavestna, varna in kompetentna uporaba BLP Svetlobnega peresa - Razsvetljenje z barvami v različnih situacijah. Več si preberite na tej povezavi.

  

TEČAJ BLP Svetlobno pero IV. stopnja: SVETLOBA, BARVE IN ČLOVEŠKO TELO

Tečaj se osredotoča na fizično telo s holistične perspektive. Spoznamo razmerje med barvami in svetlobo in najbolj pomembnimi vidiki funkcij našega organizma.

V tem tečajo boste spoznali, da sta funkcije našega fizičnega telesa in energije barv in svetlobe povezani veliko globlje, kot bi si mislili. Odpre se nam vpogled v čudovite in inovativne aspekte dela s slvetlobo in barvami. Več si preberite na tej povezavi.

 

Učiteljski tečaj BLP Svetlobno pero

Po opravljenih vseh štirih stopnjah tečaja se lahko usposobite za učitelja tečaja I. stopnje BLP Svetlobnega peresa - Razsvetljenje z barvami. Več si preberite na tej povezavi.