info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Kvintesence

Kvintesenca, Serapis Bey, kristalKvintesence v barvni sistem Aura-Some prinašajo nežnejše, subtilnejše energije. Delujejo na astralni in eterični ravni. Povezujejo se s stekleničkami mojstrskega kompleta olj Equilibrium, stekleničkami od številke 50 do 64 (razen kvintesence Sveti gral in Solarni logos). Z njimi v avrično polje privabimo kvalitete posameznih mojstrov, ki delujejo kot neke vrste posredniki med Virom in nami.

Lahko jih uporabljamo pri meditaciji ali molitvi; da se umirimo in povežemo z virom univerzalne energije. Ko se povežemo s temi mojstrskimi žarki, prebudimo naše lastne energije mojstrov. Privabimo jih na površje. Tako prepoznamo in sprejmemo lastno notranjo lepoto. 


 

»S podmočjo kvintesenc prepoznamo in sprejmemo našo notranjo lepoto.«
 


 

 Tako kot pri vseh izdelkih Aura-Some, je tudi pri izbiri kvintesenc najbolje poslušati notranji glas. A ne glede na način, kako si kvintesenco izberemo, vedite, da si ne moremo izbrati napačne. Vsaka namreč v nas prebudi notranjega mojstra. Z vsako pridemo v stik z vsemi mojstri. In vse vzpodbujajo širjenje brezpogojne ljubezni.

 

Uporaba, nanos kvintesence

kvintesenca

Na levo zapestje kanemo tri kapljice kvintesence in pomanemo zapestji. Roke dvignemo nad glavo ter energije podelimo svetu okrog nas. Nežno porazdelimo po energijskem telesu. Najprej s konicami prstov začutimo, kako se nas angeli iz višjih dimenzij, dotikajo s svojimi krili. Vizualiziramo, da so naše roke angelska krila in začnemo objemati naše telo z našimi angelskimi krili. Začnemo pri kronski čakri, se za trenutek zaustavimo pri srčni, nadaljujemo do solarnega pleksusa, hare in korenske čakre. Zatem te energije podelimo tudi zemlji. Esenco nato v 'mlinčku', v smeri proti sebi razporedimo po celotnem stebru čaker. Roke razpremo pred seboj in energije ponovno podelimo svetu. Na koncu sklenemo dlani pred čelom in s tremi globokimi vdihi vsrkamo energije esence vase. 

 

Nanašajmo dnevno, da očistimo elektromagnetno polje, zaščitimo, okrepimo ter podpremo avro. Nanašamo, ko začutimo, da potrebujemo podporo. Priporoča se nanos na 3-4 ure.

 

Uporaba kvintesence v spreju: razpršimo po prostoru, posebej vse vogale in ali v avrično polje osebe.