info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Pomandri

Pomandri so mešanica devetinštiridesetih zeliščnih izvlečkov in eteričnih olj, shranjenih v alkoholni osnovi.

V vsakem pomandru je po 7 različnih zelišč za vsako od sedmih čaker, razmerje med temi skupno devetinštiridesetimi zelišči je odvisno od barve oz. čakre, na katero se posamezen pomander nanaša. Te energije barv delujejo na elektromagnetno polje, ki obdaja fizično telo.


Očistijo, oskrbijo, podprejo, zaščitijo  in okrepijo energijsko polje ljudi, živali, rastlin, kristalov in prostorov.

 


 

»S podporo pomandrov se lažje in bolj odpremo pozitivnim energijam.«
 


 

Tako kot pri drugih izdelkih Aura-Some, tudi pri uporabi pomandrov sledimo intuiciji.


Na začetku, ko se s pomandri spoznavamo, jih nanašamo po navodilih, skupaj z olji Equilibrium ali samostojno. Pozneje, z izkušnjami, vse lažje poslušamo notranji občutek. Na dan lahko uporabimo tudi več pomandrov, pač odvisno od okoliščin oz. podpore, ki jo potrebujemo.


Ker so shranjeni v majhnih plastičnih stekleničkah, jih lahko vedno nosimo s seboj in uporabimo kjerkoli in kadarkoli. Jih ne pretresemo ter individualiziramo tako kot stekleničke ravnovesja, zato lahko isti pomander uporablja več ljudi.

 

Uporaba, nanos pomandra

Na levo dlan kanemo tri kapljice pomandra. Pomanemo dlani, jih dvignemo nad glavo ter podelimo energije svetu okrog nas. Nato z dlanmi nežno porazdelimo energije pomandra po energijskem telesu. Začnemo pri kronski čakri, roke spustimo za naše zatilje, da sprostimo napetosti preteklosti in mazilimo templje zavedanja, da se odpremo višjim spoznanjem. Roki sklenemo nad kronsko čakro, nato pa jih nežno ponesemo navzdol mimo čakre tretjega očesa, da odpiramo naše komunikacijske centre. Potujemo navzdol mimo grlene čakre, se za trenutek zaustavimo pri srčni čakri in našemu srcu namenimo malo zdravljenja in nege. Začutimo, kako barva pomandra, ki ga uporabljamo, objame naše srce. Nadaljujemo do solarnega pleksusa, hare in korenske čakre. Zatem te energije podelimo tudi zemlji. Predstavljajmo si, kako energije pomandra prodirajo globoko v zemljo, skozi vse njene plasti. Na koncu se zaščitimo še po zadnjem delu telesa, ponesemo dlani proti obrazu, jih sklenemo pred obrazom in s tremi globokimi vzdihi vsrkamo to energijo vase.

 

Pomander v spreju posprejamo v avrično polje ali z njim osvežimo prostor.

 

Nanašajmo dnevno, da očistimo elektromagnetno polje, zaščitimo, okrepimo ter podpremo avro. Nanašamo, ko začutimo, da potrebujemo podporo. Priporoča se nanos na 3-4 ure.