info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Stekleničke za prvo pomoč

Pocket rescueNekatere stekleničke so opredeljenje kot stekleničke za prvo pomoč. To pomeni, da se jih uporabi v situacijah, ko potrebujemo takojšnjo pomoč za harmonizacijo različnih stanj duše.

 

Te stekleničke so energizirane na način, da jih lahko uporablja več uporabnikov. Idealno za uporabo v družini ali na delovnem mestu.

 

V kolikor oseba ne zmore pretresti in nanesti vsebine, položimo našo levo roko na to osebo in jo pretresemo z desno roko.

 

S pomočjo teh stekleničk se bodo stvari zopet postavile na pravo mesto. Veliko stekleničk iz tega seta ima v spodnjem delu temno magento barvo. Ta barva določa, da spada v set stekleničk za prvo pomoč.

 

Stekleničke za prvo pomoč pokrivajo širok spekter različnik vidikov našega bitja, ki potrebuje prvo pomoč.

 

Trenutno je 16 stekleničk za prvo pomoč, od tega jih je 9 na voljo kot žepni komplet olj za prvo pomoč (25 ml).


 

»S pomočjo stekleničk za prvo pomoč, se stvari postavijo nazaj na pravo mesto.«
 


 

Pocket rescue

Stekleničke, ki spadajo v ta set:

Fizična osvoboditev (modra/temna magenta)
Primerna za vse nujne situacije, zlasti pri bolečinah, akutnih poškodbah, težavah na fizični ravni. Situacijo takoj osvetli in daje možnost globljega uvida. Sprošča duha, umirja. Zaupanje v višje dobro.

Srčna steklenička (modra/zelena) – Prva pomoč za srce
Podpira celotno čustveno plat našega bitja v vseh okoliščinah in situacijah. Pomaga osvoboditi naše srce in naša čustva. Z njeno pomočjo najdemo svoj lastni izraz – z besedami, mislimi, čustvi in dejanji izražamo sebe.

Sončna svetloba (rumena/zlata)
 Odpremo se védenju in lastni notranji modrosti. Uravnovesi se naš občutek lastne vrednosti, naša samozavest. Pri prepoznavanju našega bistva, naše notranje zvezde.

Steklenička Esenov 1 (prozorna/roza)
V pomoč v vseh situacijah, ko potrebujemo ljubezen, brezpogojno ljubezen, skrbnost, nežnost in sočutje – zase in za druge.

Zvezdni otrok (modra/roza)
Podpira otroke na vseh področjih, tudi našega notranjega otroka. Uravnovesi moške – dinamične in ženske - intuitivne energije ter jih združi.

Eterična osvoboditev (oranžna/oranžna)
Zdravi šok, ki je posledica vseh travmatičnih doživetij, kot so čustveni pretresi, ločitve, operacije, nesreče in druge travme. Čustveno uravnoveša in pomaga vzpostaviti ravnovesje na vseh ravneh.

Modrost ljubezni (koralna prva pomoč)
Equilibrium olje številka 87. Uporabljamo v situacijah nevračane ljubezni ali občutka, da v partnerskih odnosih dajemo več, kot prejmemo nazaj. Pomaga, da se lažje odpremo ljubezni od zunaj, in ublaži občutek, da nismo dovolj dobri. Zdravi šok, ki je posledica zlorabe v odnosih ali drugih travmatičnih čustvenih izkušenj.

Energijska osvoboditev (rdeča/temna magenta)
Pri veliki izčrpanosti. Pri pomanjkanju energije. V ali po vseh situacijah, ki nam vzamejo veliko moči in energije. Po električnem udarcu.

Metatron (prozorna/temna magenta)
Je prva pomoč v primerih, ko ne zmoremo sprejeti svojih temnih strani. Podpre nas pri ozaveščanju svetlobe, ki se skriva znotraj teme. Je kot zrcalo, ki nam pomaga videti kvalitete, ki se skrivajo znotraj izzivov in sebe sprejeti brezpogojno. Pomaga, da se skristalizirajo naše lastne sposobnosti. Vnaša svetlobo v senco.