info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Uporaba stekleničk ravnovesja

Tukaj se lahko znova spomnimo, da smo sami sebi najboljši vodnik, zato se poskušamo zanesti na svoj lastni občutek. Ko se začnemo s stekleničko mazati in se povežemo in uglasimo z njenimi energijami, lahko postane ta občutek neverjetno močan. V večini primerov se kaže kot želja ali potreba, da se s stekleničko namažemo, jo imamo pri sebi, jo opazujemo, z njo meditiramo, si jo nakapamo v kopel... Takrat nas privlači tudi njen vonj in najverjetneje se bomo pogosto mazali in jo imeli ves čas pri sebi.

 

V procesu uporabe stekleničke ravnovesja lahko pridemo v obdobja, ko se nam steklenička upira in ima neprijeten vonj. Ponavadi je to čas čiščenja in transformacije, ko si lahko vzamemo odmor, dokler se proces ne zaključi oziroma dokler nas steklenička znova ne pokliče. V tem času lahko tudi v sami steklenički opazimo spremembe, bele usedline, motnost, včasih celo spremembo barve. Priporoča se, da jo takrat energijsko očistimo. Prebrišemo jo lahko z belim Pomandrom ali Kvintesenco Serapis Bey ali pa jo čez noč postavimo v morsko sol.


 

»Uporaba stekleničke ravnovesja je v prvi vrsti pot k sebi
 


 

Aura Soma selectionČe bomo poslušali svoj občutek, bomo nekatere stekleničke porabili v nekaj dneh, z drugimi se bomo mazali več mesecev. To je v celoti odvisno od posameznika in ne od stekleničke. Nekdo bo lahko stekleničko, s katero smo se mi mazali pol leta, porabil v enem tednu.

 

Pogosto se zgodi, da se kdo ne maže po občutku ali se ne maže redno, ker ga je strah, kaj bo steklenička povzročila in kakšne bodo reakcije. Razumeti moramo, da tu ne gre samo za uravnovešanje energijskih pretokov v fizičnem telesu in da je uporaba Ekvilibrium stekleničke v prvi vrsti pot k samemu sebi. Na tej poti navznoter bomo naleteli na različne ovire, včasih večje, včasih manjše in nekatere bodo tudi boleče in vložiti bomo morali veliko energije, da jih bomo presegli. Vendar so te ovire del nas, vse, kar bomo naredili s stekleničko je, da jih bomo osvetlili in priklicali na površje, kjer jih bomo lahko razrešili. V nobenem primeru ni energija stekleničke tista, ki bo povzočila ali pripeljala težave. Ravno nasprotno – s svojimi čistimi vibracijami bo našo energijo obnovila in prečistila in aktivirala nove moči znotraj nas.


 

»Steklenička ravnovesja bo s svojimi čistimi vibracijami našo energijo obnovila in prečistila ter aktivirala nove moči znotraj nas.«
 


 

Stekleničke so narejene na ta način, da se njihove energije aktivirajo, ko jih začnemo uporabljati. Proces se začne takrat, ko izbrano stekleničko pretresemo v levi roki.

 

Držimo jo na način, da s palcem podpiramo dno, s sredincem zapremo vrh odprte stekleničke, kazalec in prstanec pa naj počivata vsak na eni strani. Z malim prstkom se stekleničke ne dotikamo. S stresanjem se v bistvu začne proces uravnovešanja energij čaker, nadijev in energijskih točk v telesu. Ko se energije barve, rastlinskega in mineralnega sveta aktivirajo, se povežejo z našo energijo in njihova potenca se prilagodi temu, kar mi ta trenutek potrebujemo. Ko emulzijo nanesemo na kožo, se te energije in informacije prenesejo v naše telo.

Aura Soma selection

 

Najprej si nekaj kapljic vtremo v dlani, nato pa se namažemo po celotnem področju - pasu, ki pripada čakram, povezanim s to barvo. Emulzijo lahko z nežnim masiranjem vtremo v telo, ali pa počakamo, da se sama vpije.

 

Zaradi vsega tega je strah, da bo steklenička premočno delovala ali povzročila prehude reakcije, odveč. Mi sami določamo, na kakšno potenco bo narasla njena energija, zavestno pa lahko določimo tudi to, v kakšni meri se bomo tem delovanju odprli in na kakšne spremembe smo pripravljeni.

 

To, kako pogosto izberemo stekleničke, je odvisno od vsakega posameznika. Nekateri si izberejo vsak teden novo, nekateri naredijo dva ali tri izbore na leto, nekomu bo pa dovolj, če bo porabil eno samo stekleničko v celem življenju. Vendar pa jih večina ljudi po prvih izborih uporablja redno oziroma kadar čutijo, da potrebujejo nasvet, razjasnitev situacije, preboj ali pa samo podporo.

 

Čeprav je izbiranje stekleničk lahko zabavno, informacije, ki jih dobimo z interperetacijo barv pa so nam lahko v veliko podporo, ima Aura-Soma največji učinek, če stekleničke ravnovesja, pomandre, kvintesence, archangeloi, barvne esence in ostale izdelke dejansko uporabljamo.

 

Smiselno, da stekleničke, ki smo jih izbrali, ne glede na to, ali samo eno ali štiri, porabimo do konca. Komaj potem si izberemo nov izbor. Tako bomo predelali vse, kar izbrane barve opisujejo in zaključili proces zdravljenja na tem področju, preden odpremo nove teme. Vendar pa je tudi tu najbolje, da se ravnamo po svojem občutku. Mogoče se bo zgodilo, da bomo želeli zraven trenutne stekleničke dodatno, ki ji bo v podporo.