info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Barvne esence

Barvna esencaBarvne esence je razvila Vicky Wall z namenom, da bi jih lahko ljudje uporabljali vsak dan kot »dopolnilo« lastnim barvnim energijam in kot podporo pri delu s stekleničkami Ekvilibrium.

Pravimo jim tudi »tekoča svetloba«. Prozorne, brezbarvne tekočine namreč svoje »prave barve« razkrijejo šele takrat, ko jih slikamo s Kirlianovo fotografijo.

Shranjene so v priročnih vijoličnih stekleničkah, da bi se ohranila čistost esence. Spremljajo nas lahko ob vsaki priložnosti, še zlasti v vsakdanjih trenutkih, da podpremo barvno delovanje izbrane stekleničke Ekvilibrium, pomandra ali kvintesence, uravnovesimo vse energijske centre in se povežemo z izbrano energijo barve.

Barvo, ki jo želimo uporabljati, si lahko izberemo glede na barvo stekleničke Ekvilibrium, s katero delamo, ali pa glede na čakro, s katero bi se v danem trenutku želeli uskladiti. Poleg tega, da z barvnimi esencami podpiramo barve, s katerimi že delamo, nam nudijo tudi možnost, da izkusimo barve, ki so skrite ali pa manjkajo v našem barvnem izboru oz. če se nam zdi, da kakšno barvo prav posebej potrebujemo.

V esencah so shranjene energije kristalov, mineralov, rastlin, dreves, barv in svetlobe. Z energijskim procesom nato sprejmemo le najboljše vibracije, ki povečajo naš občutek ugodja in nas uravnovesijo. Ključnega pomena pri delu s temi čudovitimi esencami, ki so na voljo v energijah vseh barv mavrice, vključno z mavrično esenco za popolno ravnovesje čaker, je to, da se usklajujemo z najvišjimi vibracijami barv na zelo dobrohoten, blagodejen način, tako da začutimo pozitivne učinke posamezne barve. Esence nam prav tako pomagajo integrirati tiste dele nas samih, s katerimi se včasih težko soočimo in se jim izogibamo. 


 

»Tekoča svetloba, ki vsebuje energijske kvalitete posameznih barv, nam pomaga razvijati sposobnost vse boljšega zaznavanja energije barv. Sčasoma lahko vse bolje prepoznamo in čutimo delovanje čaker in njihove odzive na energije barv.«
 


 

Barvne esenceČe energijsko delovanje razložimo še podrobneje: barvne esence vzpostavijo stik med mentalno in čustveno subtilno energijo višjih in nižjih astralnih polj ter elektromagnetnim poljem tik ob fizičnem telesu. To je področje med tistimi predeli, na katere delujejo pomandri in kvintesence. Še prav posebej delujejo na ravni, ki je povezana z Anando Khando. Barvne esence nas »osredinijo«, tako da se lažje povežemo z zemljo. To nam pomaga, da v svojih ustvarjalnih prizadevanjih delujemo praktično in popolnoma prizemljeno v skladu s svojim namenom.

Uporaba barvih esenc

Barvne esence uporabljamo po kapljicah. Lahko jih dodamo v kopel ali pa nanesemo na pulzne točke na zapestjih, sencah, gležnjih ali na energijske točke telesa. Razredčimo jih lahko tudi v izvirski vodi in razpršimo po prostoru.