info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Archangeloi

ArchangeloiEsence ArhAngeloi so se v tem času pojavile s posebnim namenom. Kot duhovi ognja iz duhovne hierarhije nam lahko pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev, in prebudimo speča semena, ki so pomembna za uresničitev višjega načrta na zemlji.
 V glavnem so usmerjene na posameznika. Človeka želijo navdahniti, tako da bo lahko zrasel in kot izraz svetlobe postal s harmonijo in svetlobo napolnjeno bitje.

Hkrati posameznikom in skupinam pomagajo pri njihovih prizadevanjih za duhovno rast. Človeku pomagajo razvijati resnično duhovno zavest, hkrati pa ga pomagajo povezati tudi z zavestjo vsakdanjega življenja na zemlji. S sposobnostjo razmišljanja, čutenja in uveljavljanja svoje volje se lahko pot posameznikove duše zavestno izrazi. Tako smo lahko ljudje bolj osredotočeni na to, kar je zahtevano od zgoraj. Z razvojem se vse bolj zavedamo svoje vloge oziroma usode v povezavi z zemljo in njeno evolucijo.  Arhangeli so varuhi vseh ljudi in vseh živih stvari. Na pomoč priskočijo vsakokrat, ko potrebujemo zaščito in vodstvo. Na osebni in globalni ravni prinašajo srečo in zadovoljstvo. Navdahnejo zavestni razvoj k nečemu, čemur bi lahko rekli tudi zemeljski raj. Poslanstvo arhangelov se odkriva v njihovem vzpodbujanju k razvoju s pozitivnimi spremembami.

Esence ArhAngeloi so resnični duhovni navdih, ki nam je v tem času še kako potreben. Njihova jakost in vibracija sta prilagojeni osebnemu avričnemu polju. Ker arhangeli v glavnem delujejo za kolektivno, na primer za razvoj družin, skupin, mest in držav, pomagajo posamezniku, da se bolj zave svojega odnosa s kolektivnim. Pravzaprav esence pomagajo pri ključnem procesu sistema Aura-Soma, to je proces individuacije, saj prebujajo področje turkizne, ki ga zajema čakra Ananda Khanda.


 

»Archangeloi pomagajo, da se osvobodimo pogojenih vzorcev, in prebudimo speča semena, ki po pomembna za uresničitev višjega načrta na zemlji. Z njimi si pomagamo pri procesu individualizacije.«
 


 

Z ozaveščanjem dediščine naših prednikov, kolektivnih prepričanj in verovanj ter arhetipskih vlog, lahko izbiramo bolj zavestno. Verjetno se večkrat znajdemo v situacijah, v katerih delujemo tako kot naši starši. Esence ArhAngeloi nam lahko pomagajo najti način, kako delovati bolj spontano, z bolj jasnim zavedanjem naše odgovornosti. Ko prepoznamo in sprejmemo težavo, naredimo prvi korak naproti pozitivni spremembi.
Archangeloi
Namen esenc je, da z njihovo pomočjo vzpostavimo bolj oseben stik z arhangeli. To se zgodi na subtilnejših nivojih, ki so povezani z našim fizičnim telesom. Imamo priložnost, da izstopimo iz kroga večnega vračanja k navadam prednikov in nenehnega podrejanja kolektivnim vzorcem. Imamo podporo, da opustimo miselne navade in obnašanje, ki nam jih ti vzorci narekujejo. Tako se lahko svobodneje spoprimemo z našimi karmičnimi obveznostmi in možnostmi ter izpolnimo svoj namen, usodo, ki ji v inkarnaciji pravimo tudi dharma.

Pri prvi uporabi esenc ArhAngeloi, ko na subtilnih ravneh prvič začutimo te nove energije, se lahko pojavi občutek ščemenja in drhtenja na fizični ravni. Energije se vtisnejo v spomin fizičnega telesa in temu sledi občutek ugodja in dobrega počutja.

 

Uporaba Archangeloi esenc

Esenco razpršimo v avrično polje. Enkrat nad levo ramo, nato nad desno ramo in na koncu nad glavo. S tem v svojo avro privabimo energije nadangelov.

Nato se usedemo, umirimo in si dovolimo začutiti njihovo prisotnost.