info@bitjesvetlobe.si
Facebook Google+ Twitter Instagram Youtube
0

Aura-Soma

Duhovni fenomen

Aura-Soma® velja za enega najčudovitejših duhovnih fenomenov sodobnega časa. Združuje starodavne tradicije barvnega zdravljenja, govorico barv in energije treh kraljestev - rastlinskega (rastlinski izvlečki in eterična olja), mineralnega (energije kristalov in mineralov) ter svetlobnega.

 

Gre za staro modrost, rojeno za novo dobo. Sistem Aura-Soma nam omogoči prevzeti odgovornost za svoje lastno dobro počutje, osebno rast in duhovni razvoj. Z uporabo dvobarvnih stekleničk Equilibrium, ki si jih izberemo sami, nas nežno in nevsiljivo popelje v raziskovanje samega sebe in svojih zmožnosti. Pomaga nam k širšemu razumevanju in zavedanju. Z uporabo barv stopimo na vznemirljivo in navdihujočo pot globljega spoznavanja samega sebe in izražanja svojih talentov. Pomaga nam uvideti svojo notranjo lepoto, razumeti svoje vzgibe in uresničiti svoje zmožnosti.

 


 

Naš izbor je naše ogledalo

V izbranih barvah se zrcalijo tako naše potrebe kot tudi naše sposobnosti in talenti.

 

So ključi do vrat naše zavesti. Prepoznamo oziroma ozavestimo lahko resnične vzroke za morebitna neskladja, napetosti, težave ali slabše počutje. Žive barvne substance v stekleničkah nam dajo vedeti, kakšen je barvni izbor duše v tem trenutku, in nam lahko pomagajo, da se povežemo z našim resničnim bistvom in s tem zaznamo in razumemo lastno naravo. Gre za proces širjenja zavesti, s katerim vzpostavimo ravnovesje, lahkotnost in zavedanje na vseh ravneh telesa, čustev, razuma in duha.Vicky Wall je recepture prejela v globoki meditaciji: 

»Iskala in raziskovala sem po globinah časa ter iz njega potegnila nekaj, kar je nekoč že obstajalo. A bilo je že dolgo pozabljeno. Sedaj pa se je za novi čas na novo rodilo.«
 


 

 

Rojstvo Aura-Some

Angležinja Vicky Wall je recepture prejela v globoki meditaciji sredi noči leta 1983. Rekla je: »Vodile so me nevidne roke.« Dolgo časa se je pripravljala na ta trenutek. Kot otroku ji je oče predal znanje o zdravljenju z rastlinami, katerega je kasneje pri delu v lekarni le še poglobila. Svoje življenje je preživela pri nogah ljudi in vodila uspešno ordinacijo za nego nog, preden jo nista hud srčni infarkt in kasneje popolna oslepitev prisilila, da se še globlje posveti lastnemu notranjemu svetu.

 

Letom, ki so ji bila dana po posredovanju Aura-Some, je rekla »izposojeni čas«. Dejala je: »Iskala in raziskovala sem po globinah časa ter iz njega potegnila nekaj, kar je nekoč že obstajalo. A bilo je že dolgo pozabljeno. Sedaj pa se je za novi čas na novo rodilo.«

 

 

 


 

Vicky Wall je umrla leta 1991. Od takrat dalje Aura-Somo vodi Mike Booth, njen bližnji prijatelj in zaupnik, ki ga je spoznala v poznih letih tik po »rojstvu« barvnih olj. Zadnjih sedem let je delal z njo z ramo ob rami. Delovanje teh receptur leži onkraj meja normalnih zmožnosti zaznavanja. V ljudeh vzbudijo spomin na nekaj izgubljenega. Na nekaj, kar je lahko Vicky Wall s svojo jasnovidnostjo in nenavadno senzibilnostjo videla in tudi preverila.

 

Aura-Soma je dandanes razširjena po celem svetu.