Bitje svetlobe - kristali

Prebujanje intuicije s kristali

Praktične delavnice o uporabi kristalov za vsak dan

Bi se radi spoznali s kristali in njihovo uporabo v vsakdanjem življenju?

Vas zanima, kako lahko v kristalu zbudimo njegovo moč, da nam pomaga v vsakodnevnih situacijah, da jih nato sprejmemo lahkotneje in s pozitivnim pogledom?

 

V petih delavnicah bomo razkrili različne vidike uporabe kristalov. Na vsaki delavnici so izpostavljeni: glavna tematika, simbol in poglobljeno spoznavanje energij dveh kristalov ter delo s kristalnimi orakeljskimi kartami.

 

1. delavnica: LAHKOTNOST

Spoznavanje osnov ravnanja s kristali in njihovega delovanja ter odpiranje portala za vstop v kraljestvo kristalov. Preberi več

 

2. delavnica: HARMONIJA

Kako povečati življenjsko energijo in doseči uravnoteženje energij v telesu. Kristali, ki ustrezajo delovanju čaker. Preberi več

 

3. delavnica: LJUBEZEN

Vsako žive bitje si želi v svojem življenju občutka, da je ljubljen. Ta občutek lahko damo šele, ko ljubimo sebe. V tretji delavnici so glavne teme povečanje strasti, odpiranje srca in lajšanje srčnih bolečin. Preberi več

 

4. delavnica: MIR

Mir je v nas, ko se počutimo varni in pomirjeni z vsako situacijo. S kristali se lahko zaščitimo in prikličemo mir. Preberi več

 

5. delavnica: INTUICIJA

Zaupanje v lastno intuicijo in duhovne vodnike. Povezovanje z angeli, meditacija ter vzpostavitev in ohranjanje notranjega stebra. Preberi več.

 

Vsak udeleženec prejme

  • skripto delavnice
  • komplet kristalov
  • vrečko za shranjevanje kristalov
  • osebno sporočilo angelskega in kristalnega kraljestva

 

Praktične vaje

Na delavnici boste vse vsebine lahko izvedli v praksi. Primerne so za začetnike ali kot poglobitev že obstoječega znanja. Priporočljivo je, da se udeležite vseh delavnic, lahko pa izberete samo tiste, kjer začutite klic. Lahkotno vstopite v svet kristalov.

 

Termine si lahko ogledate pri opisu posamezne delavnice.

 

Prispevek za posamezno delavnico je 50 EUR.

V kolikor se odločite za udeležbo vseh delavnic, vam priznamo 10-odstotni popust (popust se obračuna na zadnji delavnici, prispevek za njo je s tem 25 eur).

 

Prijave: ...

 

LAHKOTNOST: 1. delavnica

Spoznavanje osnov ravnanja s kristali in njihovega delovanja ter odpiranje portala za vstop v kraljestvo kristalov.

Preberi več

HARMONIJA: 2. delavnica

Kako povečati življenjsko energijo in uravnovešanje energij v telesu. Kristali, ki ustrezajo delovanju čaker.

Preberi več

LJUBEZEN: 3. delavnica

Vsako žive bitje si želi v svojem življenju občutka, da je ljubljen. Ta občutek lahko damo šele, ko ljubimo sebe. V tretji delavnici so glavne teme povečanje strasti, odpiranje srca in lajšanje srčnih bolečin.

Preberi več

MIR: 4. delavnica

Mir je v nas, ko se počutimo varni in pomirjeni z vsako situacijo. S kristali se lahko zaščitimo in prikličemo mir.

Preberi več

INTUICIJA: 5. delavnica

Zaupanje v lastno intuicijo in duhovne vodnike. Povezovanje z angeli, meditacija ter vzpostavitev in ohranjanje notranjega stebra.

Preberi več