Bitje svetlobe - kontakt

Kontakt

Loading form ...

TELEFON

070 141 800

 

LOKACIJA

Slovenčeva 19 a (2. nadstropje)

1000 Ljubljana

 

KAKO DO NAS

Če se pripeljete po ljubljanski obvoznici (iz zahodne smeri: Gorenjska in Primorska) zavijete na izvoz Ljubljana – Bežigrad (izvoz 3) in v križišču zavijete desno, tako da nadaljujete vožnjo po Dunajski cesti. Na tretjem semaforju, pri AMZS se usmerite na desno ter nadaljujete naravnost po Tolstojevi ulici. Na koncu ulice zavijete desno na Slovenčevo cesto ter sledite poteku ceste 300 metrov, nato zavijete na levo, pri uvozu, kjer je na levi strani napis DELO, na desni pa vratarnica, na kateri je znak Mercator. Zapeljete mimo vratarnice in parkirate ob stavbi na vaši levi, kjer je tudi vhod.

Ob izvozu iz obvoznice Ljubljana Bežigrad (iz zahodne smeri) imate še drugo možnost. V križišču zavijete levo in na prvem semaforju še enkrat takoj levo proti obvoznici. Ne zavijete na obvoznico, ampak se držite desno do semaforja. Na semaforju zavijete levo in se po Slovenčevi cesti peljete približno 600 metrov, mimo velikega Mercatorja. Zavijete desno na uvoz, kjer na levi strani napis DELO, na desni pa vratarnica, na kateri je znak Mercator. Zapeljete mimo vratarnice in parkirate ob stavbi na vaši levi, kjer je tudi vhod.

 

Če se pripeljete po ljubljanski obvoznici (iz vzhodne smeri: Štajerska in Dolenjska) zavijete na izvoz Ljubljana – Bežigrad (izvoz 3) in v križišču zavijete levo, tako da nadaljujete vožnjo po Dunajski cesti. Na tretjem semaforju, pri AMZS se usmerite na desno ter nadaljujete naravnost po Tolstojevi ulici. Na koncu ulice zavijete desno na Slovenčevo cesto ter sledite poteku ceste 300 metrov, nato zavijete na levo, pri uvozu, kjer je na levi strani napis DELO, na desni pa vratarnica, na kateri je znak Mercator. Zapeljete mimo vratarnice in parkirate ob stavbi na vaši levi, kjer je tudi vhod.

Ob izvozu iz obvoznice Ljubljana Bežigrad (iz vzhodne smeri) imate še drugo možnost. V križišču peljete naravnost proti obvoznici. Ne zavijete na obvoznico, ampak se držite desno do semaforja. Na semaforju zavijete levo in se po Slovenčevi cesti peljete približno 600 metrov, mimo velikega Mercatorja. Zavijete desno na uvoz, kjer na levi strani napis DELO, na desni pa vratarnica, na kateri je znak Mercator. Zapeljete mimo vratarnice in parkirate ob stavbi na vaši levi, kjer je tudi vhod.

 

V kolikor pa se boste pripeljali iz centra Ljubljane pa se peljite po Dunajski cesti. V križišču pred AMZS se usmerite na levo ter nadaljujete naravnost po Tolstojevi ulici. Na koncu ulice zavijete desno na Slovenčevo cesto ter sledite poteku ceste 300 metrov, nato zavijete na levo, pri uvozu, kjer je na levi strani napis DELO, na desni pa vratarnica, na kateri je znak Mercator. Zapeljete mimo vratarnice in parkirate ob stavbi na vaši levi, kjer je tudi vhod.

 

PARKIRANJE je brezplačno.

 

Zraven je postajališče mestnega avtobusa št.14.

 

Prostori Bitja Svetlobe so v 2. nadstropju. Sledite usmerjevalnim tablam, ki vas bodo pripeljale do nas.

 

Slovenceva19aLjubljana

 

 

Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja, ki jih izvajamo, ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. Izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ... ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  V okviru ponudbe ponujamo predavanja in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.