Bitje svetlobe - aura-soma

Aura-Soma izdelki

V pripravi je spletna trgovina, ki vam bo omogočala udobno nakupovanje izdelkov Aura-Soma. Do vzpostavitve vas prosimo za razumevanje, izdelke pa lahko naročite po postopku opisanem spodaj.

 

Vsi splošni podatki za spletno naročanje oz. splošni pogoji poslovanja
Postopek nakupa je preprost. Izvedete ga lahko z naročilom preko elektronske pošte: ....
Potrditev naročila boste prejeli na elektronski naslov v roku 24-ih ur.

Način plačila
Naročeno lahko plačate po predračunu ali po povzetju.

Pri plačilu po predračunu vam naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine. Poleg tega pa prihranite tudi pri stroških poštne nakaznice in provizije. Če se odločite za ta način plačila, vam ob potrditvi naročila na elektronski naslov pošljemo predračun z vsemi podatki za nakazilo. Naročene izdelke vam odpošljemo po prejetem plačilu. Za hitrejšo obdelavo nas o opravljenem plačilu obvestite po elektronski pošti.

Pri plačilu po povzetju zaračunavamo 4,50 € za stroške poštnine in poštne nakaznice. Naročene izdelke in stroške poštnine poravnate ob prejemu pošiljke. Pošta zaračuna provizijo za knjiženje odkupnine, ki ni vključena v ceno.

Stroški pakiranja in embalaže so za kupca brezplačni.

Dostava 
Naročene izdelke praviloma odpošljemo v roku enega dne od prejema plačila (pri plačilu po predračunu) oz. naročila (pri plačilu po povzetju). Ko vam izdelke odpošljemo, vas o tem obvestimo na elektronski naslov. Pošiljko boste po pravilniku Pošte Slovenije prejeli v največ treh delovnih dneh. 

Po predhodnem dogovoru lahko želene izdelke prevzamete in plačate tudi osebno na našem naslovu.

V primeru, da izbranega izdelka ni na zalogi, vas o tem in času predvidene dobave obvestimo po el. pošti.

Cene
Cene izdelkov so v v Evrih brez DDV-ja in predstavljajo končno ceno izdelka (nismo davčni zavezanci) in veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika. Originalen račun prejmete po pošti, skupaj z naročenim izdelkom/izdelki.

Pravice potrošnikov
Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naš el. naslov ali po navadni pošti na naslov Jožica Peljhan Korošec s.p., Breznica 37, 4274 Žirovnica. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejete izdelke morate vrniti nepoškodovane in v nespremenjeni količini v 15-ih dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.

Kupec pri vračilu izdelkov stroške pošiljanja krije sam, razen v primeru, če je ugotovljena napaka pri pošiljki ali izdelku z naše strani. Prosimo Vas, da nas o vračilu izdelkov predčasno obvestite na el. naslov. Dogovorili se bomo za menjavo izdelka ali za vračilo kupnine (najkasneje v 15 dneh od dneva vrnitve blaga).

Pritožbe in reklamacije sprejemamo elektronsko ali po navadni pošti.

Varnost
Podjetje Svetovanje, Bitje Svetlobe, Jožica Peljhan Korošec s.p. se obvezuje, da bo varovalo vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). Prejete podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil.

V primeru težav ali dodatnih vprašanj nam pišite na naš elektronski naslov: ...